Halil Kastrati: Nisi ndërtimi i 30 shtëpive në komunën e Prizrenit (Foto)

Shpërndaje

Humanisti Halil Kastrati nëpërmjet profilit të tij në facebook ka njoftuar për nisjen e 30 shtëpive në komunën e Prizrenit.

Ja postimi i plotë i tij:

Perhajr ju kofte 😊

Para disa muajve kemi nenshkruar memorandum bashkepunimi me komunen e Prizrenit per ndertimin e 30 shtepive per familjet nevojtare ku per secilen familje Komuna e Prizrenit do te partecipon me shumen prej 5 mije eurove ndersa pjesen tjeter donatoret permes Jetimave te Ballkanit

Me kryetarin e komunes se Prizrenit z.Mytaher Haskuka patem bashkepunuar edhe vitin e kaluar dhe patem ndertuar 20 shtepi me bashkefinancim

Keto jane pamjet e 10 familjeve qe ju nis ndertimi i shtepive sot, neser do ti nisim edhe 20 te tjera

Bashke me ne sot ishte Drejtori i Punes dhe Mireqenies Sociale ne Komunen e Prizrenit z. Fejzë Kabashi

Familjeve perhajr ju kofte nisja e shtepive te reja

Bamires Zoti kurr mos ju humbte