Ja kush përfitoi nga lu.fta e vitit 2001

Shpërndaje

Kur po them se lu*fta e 2001 ishte nje gabim i rende, ku humben jeten shume djem te ri per luksin e kreut te BDI se.
Shume komandante te papergjegjshem duke fole fjale te medha i moren ne qafe shume djem te ri qe nuk i njihnin mire kurthet e lu*ftes…Injorantet gjithmone i marrin ne qafe te tjeret.

Lu*fte behet ose kur je i sul*muar ne vetembrojtje, ose kur do te mbash dike te shtypur, ne Maqedoni asnjera ska qene …ka mundur me elita te mirefillta politike dhe intelektuale shume suksese me te medha te arrihen dhe shume me teper zhvillim do te kishte…shoqeria do te evoluonte e do te vinin ne shprehje shume potenciale e kuadro e do te ndertohej nje elite me serioze..

Cfare solli lu*fta njerez qe ndrrojne karrigat, njerez te njejte ndrrojne karriga te ndryshme..qe po deklarojne se qenkan bijte e Ilindenit..

Ato e humben jeten per Talatin qe na shpalli bije te Ilindenit, per Bujarin qe gezon luksin dhe pushtetin pa bere kurre asgje per popullin po vec per veten, per punesimet familjare te kreut te BDIse, per tendera , ato dhane jeten per keto sherife te shumte qe nuk ngopen asgje. Ato dhane jeten qe Sadulla Duraku te behet minister ne cdo qeveri…

Te humbesh gjithe ato te rinje , normal qe Bujari e thote qe populli as nuk ka pa ne enderra..

Por ai do te thote se kam pa as ne enderr se une arrij keto pozita pa be kurr kurxhe per popullin..po vec per vete…