Ujë e sapun! Kështu duke pa grim Arilena (Foto)

Shpërndaje

Vazhdon ta mbajë primatin si një nga këngëtaret më të bukura.

Arilena Ara ka hedhur një fotografi në Instagram, përmes së cilës ka mahnitur gjithë ndjekësit e saj,

Ajo në pah ka vënë fytyrën e saj, pa pikë grimi.

E freskët, natyrale dhe me bukuri përrallore! Kjo është Arilena!

FOTO