Plas skandali: Mësueses i dalin fotot nudo në internet (Video)

Shpërndaje

Prindërit e nxënësve në Shkollën ‘’Llaze Angellovski’’ në lagjen Lisiçe e Re e Shkupit janë të revoltuar për shkak të angazhimit në shkollën e tyre të një mësueseje, e cila më herët ka qenë e larguar nga puna në Kumanovë.

Shkak për largimin e saj ka qenë publikimi i fotografive dhe incizimeve të veta erotike në facebook, kurse tani prindërit kërkojnë largim edhe nga shkolla Llazo Angellovski, transmeton Gazeta Lajm.

Nuk dihet ende nëse do të ketë një tjetër pushim të mësueses, po prindërit janë mjaft të vendosur që ajo nuk duhet të jetë më pjesë e shkollës.