BDIja tkurret në Çair (Foto)

Shpërndaje

Bashkimi Demokratik për Integrim mbrëmë bëri hapjen e shtabit zgjedhor të partisë në Çair, shkruan ALBAZONE MEDIA.

Ajo që u vërejt nga fotografitë e publikuara nga vetë kjo parti dhe simpatizantët e saj, ishte numri i vogël i pjesëmarrësve në krahasim me numrin e të pranishmëve në aktivitetin e njëjtë, por në vitin 2017.

Vërehet se numri i përkrahësve ka rënë shumë. Përveç kësaj, kishte edhe infirmacione të verifikuara se në këtë aktivitet, kanë marrë pjesë edhe një numër i konsiderueshëm simpatizantësh nga Saraji, Studeniçani dhe komunat tjera përrreth.

Për më shumë shikoni fotografitë dhe bëjeni vetë krahasimin!

VITI 2017

VITI 2020