Fotoja e parë e Ali Ahmetit nga karantina!

Shpërndaje

Lideri i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti ka postuar fotografinë e tij e parë nga karantina.

Fotografinë e Ali Ahmetit nga shtëpia e ka postuar vëllai i tij, Fekri Ahmeti në rrjetin social të facebook-ut.

“Rri në Shtëpi! Dhe ndiqni urdhrat e AUTORITETEVE që sa më lehtë ta kalojmë kët PANDEMI…” është porosia e Fekri Ahmetit.