Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale vendos linjën këshilluese falas

Shpërndaje

PËR TË MOS MBINGARKUAR 127-ën NUMRIN E URGJENCËS KOMBËTARE, JU KENI NË DISPOZICION KËTË NUMËR KU MUND TË KËRKONI SQARIME QË NUK LIDHEN ME NJË URGJENCË SHËNDETËSORE, njofton RAMA.

Postimi i plotë: