MOS I VRITNI NJERËZIT NGA DY HERË!

Shpërndaje

Shlruan: Abdulla Mehmeti

Durim, kurajë dhe shpresë, gjyshe, gjyshër, nëna dhe baballarë!

Vdekja, jeta dhe fati nuk i zgjedhin njerëzit sipas moshës, gjinisë, racës, kombit, besimit fetar dhe vendit ku jetojnë.

Kujdes me statistikat idiote, për gjininë dhe moshën e viktimave nga koronavirusi!

Njeriu është krijesë e Zotit, tepër e ndjeshme, mos e shndërroni në shifër statistikore!

Njerëzit vdesin nga stresi dhe frika, aq sa nga sëmundjet dhe fatkeqësitë tjera.

PLEQTË DHE FËMIJTË JANË NJERËZIT TANË MË TË DASHUR!