Rama: Ushtria në dy fronte, Në mbrojtjen e popullit nga tradhëtarët dhe operacion humanitar (Video)

Shpërndaje

Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama, ka publikuar një video ku shihet ushtria shqiptare në aksion.

Rama tha se ushtria është ndarë në dy fronte:

-Operacionin humanitar; dhe

-Operacionin e mbrojtjes së vendit nga tradhëtarët.

Postimi i plotë:

USHTRIA NË DY FRONTE

🔴 FORCA TË SHUMTA USHTARAKE JANË PËRFSHIRË NË OPERACIONIN HUMANITAR DHE KRAH PËR KRAH ME POLICINË E SHTETIT, NË MBROJTJEN E POPULLIT NGA TRADHËTARËT!

🔴 MIRËNJOHJE DHE RESPEKT PËR FORCAT TONA TË ARMATOSURA.