Të shtunën dhe të dielën ora policore do zbatohet nga 16:00

Shpërndaje

Qeveria e Republikeës së Maqedonisë së Veriut në mbledhjen e saj të fundit ka vendos masa të reja për ndalimin e lëvizjes së qytetarëve gjatë fundjavës.

“Ndalohet lëvizja e qytetarëve ditën e Shtunë dhe të Diel prej orës 16.00 deri ora 05.00 me përforcim të prezencës policore me qëllim të ndalimit të grupimit të banorëve në grupe me të mëdha se 5 persona. Vazhdojnë përjashtimet e deri tanishme”, thuhet në vendimin e Qeverisë.