Vuçiqin e zë kolla rëndë gjatë konferencës për mediat! (Video)

Shpërndaje

Presidenti i Serbisë Aleksandar Vuçiç sot u kollit shumë pasi piu ujë në konferencën për media. Ai u kollit për më shumë se dhjetë sekonda dhe ky ishte një çast i mundimshëm për të.

Vuçiq tha se ai u kollit vetëm pasi pinte ujë. “Unë vetëm u kollita, për të mos u shqetësuar, nuk është coronavirusi. E di se shumë do të ishin të lumtur nëse do të ishte një coronavirus, por nuk është”. tha ai.

Deri më tani, 12 raste të infeksionit me coronavirus janë raportuar në Serbi, dhe janë futur në karantinë.