Vlora ‘on fire’, Dj lëvizës në rrugët e qytetit për të krijuar atmosferë pozitive për qytetarët (Video)

Shpërndaje

Bashkia e Vlorës ka ndërmarrë një nismë të re me muzikë në zona të ndryshme të qytetit. Ideja më origjinale ka qenë ajo për deejay lëvizës. Besy Dj, një nga më të njohurit në Shqipëri ka luajtur muzikë në një automjet me sistem audio si dhe sistem ndriçimi si një diskotekë lëvizëse.

Për disa orë muzika ishte e pranishme në shumë rrugë të qytetit. Sipas kryebashkiakut Dritan Leli, ky aktivitet dhe të tjera si ky janë për të krijuar një atmosferë pozitive në këto ditë të vështira.