Ziadin Sela uron besimtarët për muajin Ramazan, shprehë keqardhje që besimtarët sdo të mund ti kryejnë gjitha ritet e Ramazanit!

Shpërndaje

Lideri i ASH Ziadin Sela sot në selinë e ASH-së në Shkup ka mbajtur një preskonferencë ku ka folur për aktualitetet që ndodhet vendi, situatën me virusin Corona, përcjell ALBAZONE MEDIA.

Ziadin Sela ka uruar besimtarët musliman për muajin e shenjtë të Ramazanit duke ju uruar agjërim të lehtë dhe të pranueshëm.

Gjithashtu z. Sela shprehi keqardhje agjëruesve për faktin që ky ramazan do të jetë ndryshe nga të tjerët dhe se nuk do të mund ti kryejnë gjitha ritet fetare sepse këtë gjë nuk e lejon situata për shkak të virusit, por siç u shpreh kryetari i ASH me rëndësi të agjerojmë e të meditojmë e mendojmë se si të dalim sa më shpejtë nga kjo situatë.