Ahmeti: Nuk tërhiqem, më 2 dhe 3 shtator intervistohem nga Gjykata Speciale

Shpërndaje

Kryetari i BDl-së, Ali Ahmeti në emisionin “Click plus” ka deklaruar se nuk do të jep dorëhqje dhe me 2 dhe 3 shtator intervistohem nga Gjykata Speciale për periudhën nga viti 1998-2000, njofton ALBAZONE MEDIA.

Për më tepër shikoni intervistën:

Intervista e plotë: