Ja ministrat nga radhët e LSDM-së

Shpërndaje

Ministrat nga radhët e LSDM-së do të jenë:

Zoran Zaev kryeministër, Venko Filipçe ministër i Shëndetësisë, Oliver Spasovski ministër i Punëve të Brendshme, Lupço Nikollovski ministër i Mbrojtjes.

Radmilla Shekerinska ministre e Arsimit, Milla Carovska ministre e Punës dhe Politikës Sociale, Nikolla Dimitrov zëvendëskryeministër i Eurointegrimeve.

LSDM do ta ketë gjithashtu edhe ministrin e Drejtësisë por ende nuk dihet se kush do të jetë.