Motor ‘Kuq e Zi’ për Adnanin e Shkupit (Foto)

Shpërndaje

Adnani me gjestin qe bëri ndaj Huliganëve Maqedonas, duke mbrojtur flamurin dhe nderin Shqipëtar , meriton një kontribut nga gjith populli Shqiptarë, ku do qe janë nër botë.

Iniciativa është nga shokët, sepse ai meriton një motor të fuqishëm me ndjyra kombëtare, që do jete simbol i trimerise dhe dinjitetit shqiptarë ne Maqedoni dhe anembanë botës.

Te kontribojme kush sa mundet , dhe së shpejti ta shofim Adnanin me një motor te tille Kuq e zi nëpër rruget e Shkupit dhe gjitha trojet Shqiptare.

Kliko KËTU