“BRAVO LAB”

Shpërndaje

Pas aksionit tre ditor nga Labi dhe familjarët e të lënduarve për grumbullimin e parave për ti dërguar jasht vendit për shërrim, sot në vendin ku kanë qënduar, shruante “BRAVO LABI’, njofton ALBAZONE MEDIA.

Postimi nga LABI:

Mirëmengjesi🙏🏻

Kush do që e ka bërë këtë, faleminderit🤝

Kjo bravo ju takon edhe qytetarêve që nuk na lan vetë, as në borë dhe as në shi.❤️🌹

Zoti ju bekoftë e paqit një vikend të mirë💐💐💐💐💐💐

Labi Kosovë e Shqipërisë🕊