Dokumente të rralla/ Ish ministri i Arsimit publikon vendimet e largimit të Fehmi Aganit nga LKJ dhe UP

Shpërndaje

Ish-ministri i Arsimit, Rexhep Osmani në nder të 23 janarit, ditës kur lindi Fehmi Agani, ka publikuar dokumente të rralla.

Vendimet e publikuara, kanë të bëjnë me vendimin e largimit të Fehmi Aganit nga LKJ dhe UP.

“Me rastin e 23 janarit të ditëlindjes së Prof. Fehmi Aganit po i postoj dy vendime për përjashtimin e tij nga LKJ dhe largimin nga procesi mësimor në UP” shkruan Osmani.