Grosha e Tetovës shitet në Serbi si groshë nga Kirgistani

Shpërndaje

Lloji i groshës “Tetovac” në Serbi po shitet si groshë nga Kirgistani. Mediumet e atjeshme kanë publikuar fotografi për shkak të numrit të madh të eksportuesve e paketuesve të kyçur deri arritjen në Serbi.

Grosha është nga Kirgistani, por e kultivuar me farë të groshës nga Tetova.

Në Serbi ka arritur përmes një kompanie Zvicrane dhe bullgare.