Ndërron jetë “Ballisti” Vigan Idrizi nga Tetova

Shpërndaje

Mbrëmë ka ndërruar jetë Vigan Idrizi – Fronti një njeri shumë meritorë në historinë e Ballistëve të Tetovës.

Va*rrimi i tij do të bëhet sot pas namazit të Iqindisë në va*rrezat e qytetit.

Njoftimi nga familjarët:

Të Allahut jemi dhe vetëm tek Ai do të kthehemi”.

Të nderuar miq, kolegë, familjarë e dashamir, ju njoftoj se ndërroi jetë djali jonë, Vigan Idrizi.

Lutemi që i Madhi Zot ta Fal, Mëshirojë dhe ta bëjë nga banorët e Xhenetit të përjetshëm. Amin!

Va*rrimi do të bahet pas namazit të ikindis te va*rrezat e vjetra para derës së Arabatit.

Ju informojmë se për shkak te situtës aktuale nuk do të hapet derë për ngushëllime, ngushëllimet do te bëhen nëpermjet telefonit.

Familja Idrizi!