Në natën e dytë të Vitit të Ri, Kurti viziton familjen e Rexhep Selimit

Shpërndaje

Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti së bashku me sekretaren organizative të kësaj partie në natën e dytë të Vitit të Ri e kanë vizituar Shqipen, bashkëshorten e Rexhep Selimit, deputetit të Lëvizjes Vetëvendosje.

Rexhep Selimi është duke qëndruar në parabu*rgim në Hagë, pasi që akuzohet nga Gjykata Speciale si i dyshuar për krime lufte.

Kurti ka uruar që Rexhep Selimi të lirohet.

“Me Vlorën, te Shqipja. Në natën e dytë të Vitit të Ri, urojmë të lirohet Rexha nga bu*rgu. Dhe, i gëzohemi ditëve të mira nga qeverisja e drejtë pas zgjedhjeve të reja”, ka shkruar Kurti në Facebook.