Fatime, ata që i kall muzika sërbe nuk mundet t’i kallin bo*mbat e publikuara nga El Cheka!

Shpërndaje

Shkruan Metali Alili

“Pozdrav Fatime”
Fatime, ata që i kall muzika sërbe nuk mundet t’i kallin bo*mbat e publikuara nga El Cheka! Mos na fyej intelegjencën, ty mundesh me qen një aktore shumë e mirë po kurqysh një prokurore! Nuk kam asnjë të vetmin dyshim se, bo*mbat që kërkon nga El Cheka i ke në zyrën tënde, aty ku ke mjaftë elemente për të ngritur padi kundër hajnave dhe mashtruesive shqiptarë. Fatime, nuk është El Cheka ai që po luan me ndjenjat e familjeve të të akuzuarve dhe djemve të vrarë, po jeni Ju PSP që po veproni në mënyrë selektive duke publikuar bo*mbat dhe ngritur padi në mënyrë selektive! Prokuroria speciale nuk bëri asgjë tjetër veç se, në mënyrë ligjore dhe institucionale i heshti, i selektoi dhe i mbylli përgjimet. Po edhe ata pak lëndë të procesuara nga ana juaj nuk dhanë efektin e duhur, ku jemi dëshmitarë se të akuzuarit shëtisin dhe janë të lirë. Fatime, mjaftë me broçkullat tuaj, shqiptarët e Iliridës kërkojn shpëtimin nga kthetrat e kapura “Marksist Leniniste”. Fatime, jo të gjithë shqiptarët e Iliridës janë “b*yth pambuka” ashtu siç na quajn ata të cilët po i mbroni Ju!