Video emocionuese, motra e vogël i këndon motrës së madhe në ditën e martesës (Video)

Shpërndaje

Sezoni i verës sjell edhe shumë dasma në vedin tonë. Me këtë rast ishte motra e vogël e cila i këndonte motrës së saj të madhe të sapo martuar.

Me të marrur mikrofonin në dorë, aty motra e saj tashmë nuse plasi në vaj.

Kënga e Deas është shumë prekëse në raste të martesës.

Vlenë të cekim se kjo është kënga e parë e vogëlushes e cila po komentohet jashtëzakonisht për tematikën që bartë në vete dhe që po sjell shumë emocione.