Boki 13: Nëse më vr*asin në bu*rg, dëshmitë kundër Zaevit i ka nëna ime

Shpërndaje

Gazeta serbe Kurir ka publikuar deklaratën e Bokit 13 para policisë, kur u arrestuar si i dyshiar kryesor në rastin “Reket”.

“Nëse në vr*asin faktet janë te Nëna ime”, ky është titulli në ballinën e gazetës sërbe.

“Nëse më va*rni dhe mundoheni ta paraqitni si vetëv*rasje, nëse më rra*hni, më tor*turoni, më frikësoni, tash mirë por ju tregoj që të mos thoni se kemi ditur, askush nuk do kursehet” ka thënë Boki sipas gazetës Kurir.