Janeva: Argumentet e mia do t’i përshpejtojnë hetimet për rastin “Reket” (Video)

Shpërndaje

Prokurorja Speciale në dorëheqje Katica Javenva ka lofur shkurt për gazetarët para se te hynte ne Prokurori per te dhene deshmine e saj për procesin gjyqësor “Reket”. Ajo ka thene se do të vazhdojë që t’i mbështesë hetimet që po zhvillohen për këtë rast dhe eshte shprehur se Prokuroria Speciale Publike duhet që të vazhdojë të funksionojë. Ne videon me poshte ju sjellim deklaraten e plote te Janeves.