Publikohet VIDEO dhe AUDIO e momentit kur BOKI 13 dhe Kiçec marrin para nga Orce Kamçev

Shpërndaje

Media Italian, “La Verita” ka publikuar një video nga moment kur Bojan Jovanovski dhe Zoran Mileski Kiçeec, me një valigje të plotë me para dalin nga shtëpia e biznesmenit Orce Kamçev.
“La Verita”, mëngjesin e sotëm ka publikuar videon në të cilën shihet numërimi i parave dhe më pas dalja e atyre nga shtëpia e Kamçevit. Më pas është lëshuar edhe një pjesë e bisedës në të cilën, Boki 13 i shpjegon Orce Kamçebit se të hënën, më së voni të martën do të lirohet.