Ligji për Prokurorinë Publike dhe zgjedhjet e parakohshme, në fokusin e takimit Zaev-Micksoki

Shpërndaje

Zgjidhje për Ligjin e Prokurorisë Publike, përmes të cilit do të zgjidhet edhe fati i Prokurorisë Speciale Publike do të tentojnë të gjejnë kryeministri dhe njëherit kryetar i LSDM-së, Zoran Zaev dhe lideri opozitare, kryetari i VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski në takimin e sotëm të caktuar për në ora 20:00.

Në fokus të takimit do të jetë Ligji për Prokurorinë Publike, por lideri opozitarë kohë më parë paralajmëroi se do të hap edhe temën e zgjedhjeve të parakohshme.