Ja sa shkallë ishte tërmeti në Kosovë

Shpërndaje

Para disa minutave, u raportua për një tërmet që ka ndodhur në kufirin rajonin kufitar mes Kosovës, Serbisë dhe Maqedonisë së Veriut.

Qendra Sizmologjike Euro-Mediterane (EMSC) jep detaje rreth tërmetit që ndodhi para disa minutave.

Më poshtë ju sjellim të dhëna:

Tërmeti ka qenë 3.0 ballë të Rihterit.

Kosovo 20 km S of Pristina, 4 km SW of Lipljan, 9 km NE of Shtime

https://www.emsc-csem.org/Earthquake/earthquake.php?id=839020