Profesoresha nga Tetova i jep ‘dysh’ BDl-së, ja emri (Foto)

Shpërndaje

Të dashur miq,bashkëmendimtarë, antar dhe simpatizantë të BDIsë, i nderuar kryetar i degës së Tetovës, Dr. Florin Besimi dhe kryesia e degës pranoni mirnjohjen time për nominim si kandidate për deputete në njësinë zgjedhore 6.

Ndjehem tejet e vlersuar dhe e privilegjuar të jem e konsideruar si gjenerata e re që sjell rritje të trupit votues dhe besueshmërinë në kapacitetet e reja partiake.

Për arsye profesionale përcaktohem që të mos kandidohem.

Nuk do të rresht së qenurit në krah dhe përkrahje të Ali Ahmetit, të BDIsë, frymës së re progresiste, pozitive dhe fushatës së civilizuar që do të jete porosia më e fuqishme e Shqiptarëve për qendrat vendimarrëse.

Sigurisht, një lobiste dhe përkrahëse fanatike e parimit, e perfaqësimit dinjitoz të shqiptarëve në detyrat publike , përkrahëse e Tetovës tonë dhe antarsisë së zakonshme të partisë.

Edhe njeher, faleminderit

Shihemi bashkë në fushatë

#FITORE

Përzemersisht e juaja,

Elita Masha