Publikohet kënga kushtuar Mujë Krasniqit, tekstin e së cilës e ka shkruar Rexhep Selimi

Shpërndaje

Këngëtari i mirënjohur, Ismet Bexheti ka publikuar këngën e re. Kjo këngë e ka titullin “Kënga ime e vjetër”.E veçantë e kësaj kënge është se teksti është shkruar nga deputeti, Rexhep Selimi.

Selimi këtë tekst e kishte shkruar gjatë kohës së luf*tës dhe tash i interpreton, Ismet Bexheti.