Studentët dhe profesorët e Fakultetit të Shkencave të Mjekësisë të Universitetit të Tetovës, 24/7 në shërbim të qytetarëve (Foto)

Shpërndaje

Studentët dhe profesorët e Fakultetit të Shkencave të Mjekësisë të Universitetit të Tetovës, në Qendrën e vaksinimit rajonal në Tetovë, 24/7 në shërbim të qytetarëve.

Postimi i plotë: